Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 7 common:people_all_forms

інформаційне повідомлення про перейменування школи

Date: 22 квітня о 20:18, Refreshed 22 квітня о 20:21
19 views

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо присвоєння

Сихівській СЗОШ I-II ступенів (Сихівська гімназія)

імені Олега Павлова

Громадські обговорення проводяться відповідно Закону України "Про  присвоєння юридичним особам та об'єктам пава власності імен (псевдонімів) фізичних осіб , ювілейних та святкових дат , назв і дат історичних подій", постанови КМУ від 24 жовтня 2012 року № 989 "Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності ,які за ними закріплені ,об'єктам права власності,які належать фізичним особам ,імен(псевдонімів)фізичних осіб ,ювілейних та святкових дат ,назв і дат історичних подій" та враховуючи Закон України Про правовий режим воєнного стану ,Указу Президента України "Про впровадження строку дії воєнного стану в Україні".

З метою врахування думки громадскості на громадське обговорення виноситься питання про присвоєння Сихівській СЗОШ I-II ступенів(Сихівській гімназії ) імені Олега Павлова .

Найменування юридичної особи ,які пропонується присвоїти ім'я фізичної особи: Сихівська СЗОШ I-II ступенів Стрийської міської ради Львівської області.

Ім'я фізичної особи ,ювілейної чи святкової дати ,назви або дати історичної події ,що пропонується присвоїти юридичній особі : ім'я Олега Павлова .

Суб’єкти ,що внесли пропозиції щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи ,ювілейної чи святкової дати ,назви або дати історичної події: звернення громади,витяг з протоколу №  засідання педагогічної ради Сихівської  СЗОШ I-II ступенів  від  22 квітня 2024 року .

Обґрунтування пропозицій:

Павлов Олег Васильович народився 29 січня 1993 року  у селі Сихів Стрийського району Львівської області.

У період з 1999 року     по 2008 р.  навчався у Сихівській СЗОШ I-II ступенів. Після закінчення школи поступив у Вище професійне училище №34 м.Стрия. Навчався в училищі за  фахом  електрика. Після закінчення навчання у 2011 році пішов праювати у ПП "Гірник" експедитором. Згодом після кількох років роботи поїхав працювати за кордон.

Коли в Україні почалась повномаштабна війна , вирішив повернутись на Батьківщину та захищати її цілісність .Добровольцем пішов у Стрийський ТЦК ,щоб якомога швидше взяти на себе відповідальність за сувернітет та територіальну цілісність та стати на захист своєї  країни.

23 серпня 2023 року Олега було направлено у Рівненську область на навчання (оскільки досвіду до нього у нього не було),а згодом на Харківщину ,де захищав українські землі у складі 68-ї єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Загинув Олег Павлов 14 листопада 2023 року в бою проти російських військ під час виконання бойового завдання на Купянському напрямку (Луганська область).Поховали  Героя 20 грудня 2023 року на кладовищі у рідному селі Сихів поруч з могилою Героїв УПА  ,щоб ми завжди памятали шлях Української незалежності.

Олегу Павлову було всього 30 років….

Місце ,час проведення заходів із громадського обговорення:

Форма громадського обговорення : збори

Дата громадського обговорення : 22 квітня  2024 року ,о 14:30

Місце проведення : Львівська область ,Стрийський район,с.Сихів, Сихівська СЗОШ I-II ступенів.

Поштова адреса та адреса електронної пошти ,номер телефону,строок і форми для подання пропозицій (зауважень )-управлінняосвіти Стрийської міської ради,вул.Шевченка,107,м.Стрий,e-mail: upravlinnja-smr@ukr.net  Сихівська СЗОШ I-II ступенів Стрийської міської ради Львівської області 82447 ,Львівська область,Стрийський район,с.Сихів ,вул.І.Франка,79  sykhiv_school@ukr.net

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій,усній  та електронній формі протягом 30 календарних днів з дати опублікування про його проведення .Анонімні пропозиції чи зауваження не розглядаються .

Прізвище ,імя по батькові особи,відповідальної за проведення громадського обговорення: в.о.директора Сихівської СЗОШ I-II ступенів   Струсевич Ірина , тел..0959487088

Спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій  здійснюється організатором протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій.Після отримання висловлених пропозицій та проведення аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на офіційному веб-сайті.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в обговоренні питання про присвоєння Сихівській СЗОШ I-II ступенів (Сихівській гімназії) імені Олега Павлова.

Comments:
Only authorized users can leave comments.